GEZICHT

GEZICHT BASIS

Gezicht basis behandeling

Met Inspira Cosmetics zijn de volgende gezichtsbehandelingen mogelijk:

 

Jeugdbehandeling (tot 21 jaar) € 28,50

Doel: zuiverend

Speciaal voor de jonge huid ontwikkelde Voilá de voordelige jeugdbehandeling. De behandeling bestaat uit een korte evaluatie van de huid, een grondige oppervlakte- en dieptereiniging, het verwijderen van de oneffenheden en een kalmerend masker. De behandeling wordt afgerond met een dag- of nachtcrème.

 Korte Basisbehandeling € 42,50

Doel: huid zuiveren

Een korte behandeling begint met een evaluatie van de huid en een oppervlakte- en dieptereiniging. Daarna worden oneffenheden verwijderd en – indien gewenst – de wenkbrauwen geëpileerd of geharst. Een Calming Gel masker, speciale oogverzorging én een dag- of nachtcrème maken de behandeling compleet.

 Basisbehandeling € 52,50

Doel: ontspanning en comfort

Het grote verschil met de korte basisbehandeling is dat er ruim de tijd wordt genomen voor een massage van je gezicht, hals en nekspieren. Je gaat heerlijk ontspannen naar huis.

 Basis+ behandeling € 62,50

Doel: ontspanning, comfort en huidverbetering

Alle aspecten uit de basisbehandeling worden meegenomen, maar dan met speciale huidverbeterende producten. Zo gebruikt Voilà voor de dieptereiniging de biologische Enzym Peeling met Aloë Vera, gebeurt de massage met een heerlijk serum en wordt een Peel Off Alginate masker aangepast aan jouw huidtype. Onder je dag- of nachtverzorging krijg je opnieuw een serum.

GEZICHT INTENS


gezichtsbehandeling intens

Behandeling compleet (gelaat, hals en decolleté) inclusief massage

€   74,50

Behandeling zonder massage

€   64,50

Medi Peel Lift PH waarde 2.28 of Medi Glow Peel PH waarde 2.03

€   69,50*

Als kuurverband: 5 behandelingen per 4 weken waarvan 1 Medi Peel Lift

behandeling

€ 298,00


Fruitzuur starterssets voor thuis:

Reiniging, Peel20, dagverzorging met SPF30, nachtverzorging 

€ 99,50

* Alleen mogelijk na eerdere fruitzuurbehandelingen, zonder massage

Bovenstaande behandelingen kunnen ook worden uitgevoerd met

Fair Complexion. Voor een heldere huid en minder pigment- en ouderdomsvlekjes.

 Inspira Absolue  69,50

Doel: De verzwakte huid weer versterken. 


Onze huid staat bloot aan straling en milieuvervuiling, maar wij zorgen zelf soms ook voor een flinke opdoffer. Door slechte voeding, alcohol, roken, stress en slecht slapen verzwakt de huid en wordt het herstel steeds moeizamer. Uiteindelijk kan de huid heftig gaan reageren. Wetenschappers noemen dit: skin burnout.

Symptomen zijn:

  • Roodheid, jeuk en zwellingen (kalmeren)
  • Droogheid en schilfertjes (hydrateren)
  • Onzuiverheden (detoxineren)
  • Vroegtijdige veroudering en rimpeltjes (regenereren)

 

Een Inspira Absolue behandeling brengt de huid weer tot rust, vult het vocht aan, ontgift en geeft het startsein voor herstel.

 

Inspira Absolue Behandeling

Korte evaluatie van de huid, oppervlaktereiniging, dieptereiniging met Double Action Super Peel, verwijderen van oneffenheden, epileren/harsen van de wenkbrauwen en massage van gezicht-, hals- en nekspieren met een heerlijk serum. Daarna volgt een Calming SOS Mask of Detoxifying Gel Mask, een oogverzorging en een aan je huid aangepast serum met daarbij een dag- of nachtverzorging.

Lifestyle behandeling € 69,50

Doel: ontspanning, comfort, huidverbetering en voorkomen van vroegtijdige veroudering

Dehydratatie, verslapping, beschadiging van de huid en dofheid zijn veelvoorkomende huidproblemen. Voor een deel zijn deze problemen genetisch bepaald, maar voor een deel ontstaan ze ook door onze manier van leven. Om de huid er weer jonger en gezonder te laten uitzien ontwikkelde Inspira Cosmetics vier verschillende Magic Spheres. Dat zijn 'pareltjes' gevuld met anti-aging ingrediënten in combinatie met een hydraterend, verstevigend, herstellend of revitaliserend serum.

 

De behandeling bestaat uit een intensieve reiniging met een Organic Peeling, waarna oneffenheden worden verwijderd; indien gewenst worden de wenkbrauwen geëpileerd of geharst. Vervolgens worden gezicht, nek en schouders ingemasseerd met een ampul die aan je huidconditie is aangepast. Dan volgt een massage met een speciaal serum. Dit maakt de huid sterker en verbetert de kwaliteit van de hoornlaag.

Het hart van de behandeling is een Matrigel masker, waarbij de werkstoffen door droogvriezen actief zijn gebleven. Door het masker voor gebruik te mengen met een Oligo Activator wordt de doorbloeiding van de huid gestimuleerd, de hydratatie verhoogd en de weerstand verbeterd. De behandeling ronden we af met de verzorging van de huid rond de ogen en met één van de vier Magic Spheres, waarna de gebruikelijke dag- of nachtcrème wordt opgebracht.
Fruitzuur (kuur)behandeling   vanaf € 64,50

Doel: (kuur ter) huidsverbetering

Na je 30e wordt het lastig om dode huidcellen kwijt te raken. De huid kan dof, grauw en schilferig worden. Fijne lijntjes worden zichtbaar en onzuiverheden nemen toe. Een chemische fruitzuurpeeling kan de oplossing zijn. De huid krijgt een sterke stimulans om nieuwe cellen aan te maken, gaat meer vocht absorberen en de elasticiteit wordt beter. Je huid ziet er weer fris en egaal uit.

Exclusief massage 

€ 59,50

Schoonheidssalon Voilá

0346-282000

06-14284440

06-14284440

Dokter Welfferweg 29,

3615 AK Westbroek


info@schoonheidssalonvoila.nl

schoonheidssalon voilá

Copyright @GittaPeters